«У мене немає амбіцій зробити політичну кар’єру в Росії», – Зеленський прокоментував анонс шоу зі своєю участю на російському телеканалі

Новообраний президент Володимир Зеленський заявив, що не має амбіцій зробити політичну кар’єру в Росії, коментуючи анонс шоу «Магія» на російському телеканалі «НТВ». Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, також про це повідомила прес-служба Володимира Зеленського.

«Стосовно шоу, яке анонсував російський федеральний канал. Хочу нагадати, що саме участь у телешоу зробила мене популярним в Україні і врешті-решт допомогла стати обраним президентом України. Ефір цього шоу, знятого багато років тому, на мій погляд, має дивний вигляд – у мене немає амбіцій зробити політичну кар’єру в Росії», – написав Зеленський.

Також Володимир Зеленський запросив російських політиків долучитися до мережі Facebook.

«Тішить, що російські політики освоїли новий для себе жанр – спілкування зі мною в публічному просторі.  Адже інтернет, як відомо, все пам’ятає, і цю дискусію фіксуватимуть мільйони людей в усьому світі. Тож запрошую у світ відкритості та публічності. Долучайтеся до мережі – www.facebook.com», – додав Зеленський.

Нагадаємо, 29 квітня російський телеканал «НТВ» оприлюднив анонс шоу «Магія», ведучим якого буде переможець виборів президента України Володимир Зеленський. Шоу планують запустити в ефір з 3 травня.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *