Зеленська хоче продовжувати працювати сценаристкою та лишатися поза інформаційним полем

Дружина кандидата у президенти Володимира Зеленського Олена Зеленська розповіла, що хотіла б залишитися поза інформаційним полем. Вона дала інтерв’ю “BBC Україна”, яке опублікували 22 квітня.

Олена Зеленська працює сценаристкою вже понад 15 років.

“Я працюю сценаристом в “Студії Квартал 95″. Ми пишемо смішне, вдало чи невдало – це вже оцінюють глядачі. Ми це робимо вже понад 15 років і якщо глядачам це не набридло дивитися, то це, мабуть, успішно. Мені подобається те, чим я займаюсь, адже насправді робота має приносити задоволення. Те, що я роблю, приносить мені максимум задоволення”, – розповіли Зеленська.

Вона поки що не знає точно, чим буде займатися в ролі першої леді країни, однак Володимир Зеленський сказав, що вона може лишитися поза інформаційним простором.

“Я про це дуже серйозно ще не думала. Але якщо це можливо, я б хотіла займатись тим, чим я займалась. З іншого боку, мені кажуть: є ж перші леді, які створюють фонди й займаються благодійністю. Я дуже серйозно до цього ставлюся, адже це величезна відповідальність.

Він (Володимир Зеленський – ред.)  мені взагалі сказав, що ти можеш ніде не бути, повністю вийти з інформаційного поля і бути відсутньою в ньому”.

Нагадаємо, за результатами Національного екзит-полуВолодимир Зеленський набрав 73% голосів виборців, Петро Порошенко – 25,5%. Станом на 22 квітня ЦВК обробило 98,2% голосів, Володимир Зеленський лідирує з 73,15% голосів.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *