Порошенко привітав Зеленського телефоном. А з політики не піде (ОНОВЛЕНО)

Кандидат у президенти Петро Порошенко сказав, що подзвонить своєму опоненту Володимиру Зеленському, щоб привітати його після оголошення результатів національного екзит-полу, за результатами якого Зеленський переміг Порошенка. Про це він заявив 21 квітня після закриття виборчих дільниць, передає “Українська правда”.

“Ніколи не здавайся, чую я і зараз, коли бачу ці результати екзит-полів, а вони очевидні та дають підстави подзвонити зараз моєму опоненту і привітати його”, – сказав Порошенко.

Також Петро Порошенко сказав, що залишиться у політиці та буде захищати здобутки, досягнуті за роки його президентства.

“Вже наступного місяця я залишу пост глави держави. Так вирішила більшість українців – і я сприймаю це рішення. Я піду з офісу, але я не йду з політики. Я залишаюся в політиці. Буду боротися за Україну”, – заявив Порошенко.

Пізніше Володимир Зеленський на брифінгу заявив, що його привітав Петро Порошенко телефоном.

“Я дуже дякую президенту України Петру Олексійовичу Порошенку – тільки що він привітав мене з перемогою. Я йому вдячний – він сказав, що я можу розраховувати на його допомогу в будь-який час”, – заявив Зеленський. Та додав, що якщо йому знадобиться допомога – він обов’язково зателефонує Петру Порошенку.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *