Ми представимо план “інформаційної війни” – Зеленський про Донбас

Кандидат у президенти Володимир Зеленський на брифінгу 21 квітня заявив, що його команда хоче запросити журналістів і блогерів, та презентувати їм план “інформаційної війни” щодо повернення Донбасу.

На запитання голови ГО “Громадське телебачення” Наталі Гуменюк про те, що Володимир Зеленський у якості президента зробить для людей, які живуть на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, Зеленський відповів, що збиратиме журналістів та представить план “інформаційної війни”.

“Шановні журналісти, ми вас запрошуємо в найближчий час, це наш план – ми будемо робити дуже потужну інформаційну війну з приводу того, щоб закінчити вогонь на Донбасі. Ми вас запрошуємо, нам буде потрібна ваша допомога. Ми будемо розмовляти, повідомимо вам наш план дій. Усіх українських журналістів і блогерів. Ми показали нашою передвиборчою кампанією, що можемо робити, яка в нас молода команда. У нас є ідеї, нам потрібна допомога. Упродовж цієї кампанії в нас було заплановано багато зустрічей і концертів “Кварталу 95″. Ми хотіли приїхати до Маріуполя, але нас туди не пустили. Але це вже в минулому. Ми поїдемо до людей обов’язково найближчим часом”, – сказав Зеленський.

Фото: Українська правда

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *