Позов про скасування реєстрації Зеленського кандидатом – безпідставний та не має перспектив – штаб Зеленського

Позов проти кандидата у президенти Володимира Зеленського, поданий у Шостий апеляційний адміністративний с спостерігача за виборами від громадської організації “Українська асоціація акціонерів” Андрія Хілька про скасування реєстрації Зеленського кандидатом в президенти не має ніякої перспективи, зазначив головний юрист передвиборчого штабу Зеленського Вадим Галайчук. Про це 20 квітня повідомив “Інтерфакс-Україна”.

“Немає жодних правових підстав для подання даного позову і його задоволення, він не має ніяких перспектив”, – сказав Галайчук.

Юрист також зазначив, що позивач Хілько відомий поданням низки подібних “дивних” позовів, зокрема, про те, що зустріч Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном була незаконною “передвиборною агітацією”.

Нагадаємо, раніше 20 квітня стало відомо, що Шостий апеляційний суд Києва розгляне можливе анулювання реєстрації Володимира Зеленського кандидатом в президенти. В Адміністрації Президента України спростували інформацію, що пан Хілько є адвокатом Петра Порошенка. Речник штабу кандидата в президенти Петра Порошенка Олег Медведєв категорично заперечив причетність штабу до цього позову. А юристка Валентини Теличенко у коментарі “Детектору медіа” повідомила, що якщо це не адвокат кандидата, він не має права оскаржувати рішення Центральної виборчої комісії.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *