Де подивитися дебати

19 квітня заплановано проведення двох різних дебатів кандидатів у президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка – о 19:00-20:00 на НСК «Олімпійський», о 21:00-22:00 – у студії Суспільного мовника за кошти державного бюджету.

Побачити обидві події можна буде в прямому ефірі суспільних телеканалів «UA: Перший» і «UA: Культура», а також послухати на суспільному «Українському радіо».

Загальнонаціональні телеканали «1+1», «Україна», ICTV транслюватимуть наживо дебати о 19:00 з НСК «Олімпійський».

Інформаційні телеканали «112 Україна», Прямий, «Еспресо», «Громадське» транслюватимуть наживо обидві події – зі стадіону та зі студії Суспільного.

Інформаційні телеканали NewsOne і «24» точно транслюватимуть дебати зі стадіону, а зі студії Суспільного – «подивляться по ситуації», повідомили «Детектору медіа» на каналах.

Трансляції крім ефірів каналів будуть доступні і в інтернеті. Також онлайн-трансляції забезпечить «Радіо Свобода» (на ютуб і у фейсбуку). Їхню трансляцію ви можете подивитися також на сайті «Детектор медіа».

Нагадаємо, дебати на НСК «Олімпійський» модеруватимуть головна редакторка «Фактів» на ICTV, телеведуча Олена Фроляк (на сцені Володимира Зеленського) і голова правління ГО «Громадське радіо», теле- і радіоведучий Андрій Куликов (на сцені Петра Порошенка).

Національні дебати в студії Суспільного модеруватиме телеведуча Мирослава Барчук. Порядок їх проведення регламентовано законом, ці дебати фінансуються з державного бюджету. Якщо на національні теледебати прийде лише один кандидат, то весь відведений ефірний час буде надано йому для передвиборчої агітації.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *