Представник Порошенка звертається до ЦВК щодо змін до положення про проведення дебатів

Штаб кандидата у президенти Петра Порошенка звертається до Центральної виборчої комісії з клопотанням щодо внесення змін до положення про порядок проведення дебатів. Про це заявив представник штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу 17 квітня.

«Оскільки є закон, який вимагає дебатів на суспільному, є відповідна інструкція ЦВК, сьогодні від імені нашого кандидата його представник ЦВК Руслан Князевич звертається у ЦВК з клопотанням щодо внесення змін до положення про порядок проведення дебатів. Оскільки наш опонент відмовився від будь-якого іншого часу проведення дебатів, які зафіксовані на 20.00 на Суспільному і з забобонами наполягає, що має бути саме 19 година. Хоча ми думаємо, що 19 година поставлена спеціально, у розрахунку на те що, законослухняний президент та громадянин Петро Порошенко має на 20.00 поїхати на Суспільне телебачення і ніби через це не зміг взяти участь у дебатах о 19.00. 

Порошенко готовий бути й там, і там. Тому ми зараз звертаємося до ЦВК і хочемо розставити всі крапки над «і» та так сформувати вечірній графік 19 числа, щоб Порошенко міг бути й на дебатах на стадіоні із Зеленським, та взяти участь у дебатах, які передбачені чинним законодавством», – заявив Олег Медведєв.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *