Тимошенко порадила Порошенку не ставати частиною чужого шоу, а Зеленському – не нищити честь президентського статусу

Лідерка ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко записала відозвернення до кандидатів на пост президента Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Ролик опубліковано на її офіційній Facebook-сторінці.

«Вчора я подивилася телефонні дебати між президентом Петром Порошенком та кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. Мене важко запідозрити у тому, що я когось із них підтримала. Але те, що я побачила, мені здається, боляче ранить душу всім українцям. Тому що я побачила руйнацію статусу посади президента, приниження української держави. Думаю, так само як і я, мільйони українців це бачити не хотіли.

Я хочу звернутися до Петра Олексійовича. Знаю, що частина людей в Україні вірить те, що ви зробили частину добрих справ для нашої держави. Тому у цей тяжкий для вас час, раджу вам не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку. І як би важко не було, захистити статус посади президента та статус держави.

Також я хочу звернутися до людини, яка, можливо, через декілька тижнів вже може стати новим президентом України. Хочу звернутися до Володимира Зеленського. Якщо ви мрієте обійняти цю посаду, бережіть гідність та честь цієї посади. Не треба навколо неї влаштовувати бої. І не треба, борючись, за право стати президентом, нищити честь і гордість президентського статусу», – сказала Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном. Петро Порошенко приїхав до студії «1+1» з метою запросити Володимира Зеленського на дебати. Однак  конструктивної розмови не відбулось.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *