Порошенко та Зеленський поговорили телефоном в ефірі «1+1». Не домовилися

Кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном.

За словами ведучої Наталії Мосейчук Петро Порошенко приїхав до студії «1+1» з метою запросити Володимира Зеленського на дебати. Кандидатів з’єднали телефоном.

«Шановні, по-перше, пане президенте, пан Петро Олексійович Порошенко, знає прекрасно, що зараз я знаходжусь в Парижі, у Франції, (після цього Зеленський починав говорити російською мовою) тому що його прекрасні автомобілі Служби безпеки України мене туди супроводжували. Ця інформація вам відома. У мене зустріч завтра, в 3 години дня з президентом Франції, тому пан Порошенко знає, що мене немає у Києві та дуже дивно, що шановний кандидат у президенти Петро Олексійович мене запрошує до студії 1+1», – почав Зеленський.

«Що стосується дебатів, ми домовилися, я запропонував 19 числа на НСК “Олімпійський” я запросив пана Порошенка на дебати. Він сказав “стадіон, так стадіон” і прийняв ці умови. Я попросив, щоб мене називали Володимир Олександрович, або Володимир, не бидло, не наркоман, ну скажімо так, це трохи продовжується, але нічого страшного, ми люди прості, можемо це прийняти. Я запрошую на дебати, які підтвердив президент Порошенко 19 числа на НСК “Олімпійський”», – продовжував Зеленський.

У відповідь, Порошенко заявив, що не цікавиться його пересуваннями.

«Дуже дякую, Володимире Олександровичу, якщо ви чуєте зараз мене, я хочу вас запевнити, що за вашими пересуваннями президент Порошенко і кандидат Порошенко точно не цікавиться. Завтра у мене так само зустріч в Парижі. Я вирушаю завтра до Берліна..», – сказав Петро Порошенко.

Водночас Зеленський його декілька разів перебивав словами «пане президенте».

«Я перепрошую, дайте можливість, відповісти…», – намагався продовжувати Порошенко.

Після чого Петро Порошенко та Володимир Зеленський почали говорити одночасно, доки їх не зупинила ведуча й не сказала, що їх не чути.

Володимир Зеленський: Петро Олексійовичу, ще раз 19 числа на НСК «Олімпійський» будуть дебати, хочете зараз, будуть зараз, но я вас запрошую 19.
Петро Порошенко: Ви закінчили?
Володимир Зеленський: Я закінчу через 5 років, а ви закінчите 22 квітня.
Петро Порошенко: Ви закінчили?
Володимир Зеленський: Ви ще раз хочете? Вам повторити?
Петро Порошенко: Ви закінчили чи ні?
Володимир Зеленський: Вам третій раз сказати?
Петро Порошенко: У нас може щось зі зв’язком? Володимир Олександрович, я вислухав ваше твердження і зараз буду говорити я, ви мене почули?
Володимир Зеленський: Я вас запрошую з задоволенням 19 квітня на НСК «Олімпійський». У мене немає проблем із зв’язком.
Петро Порошенко: Я роблю знижку лише на зв’язок. Ви закінчили, готові послухати мене?
Володимир Зеленський: З задоволенням.
Петро Порошенко: Слава богу, зв’язок відновлено. Володимир Олександрович, я не цікавлюся вашими пересуваннями, це ваша приватна або державна справа.
Володимир Зеленський:Дякую.
Петро Порошенко: Я сьогодні запросив вас на дебати. Якщо ви зараз знаходитесь за межами Києва, я це з розумінням сприймаю і наголошую на тому, що сьогодні вашій команді була поставлена позиція…

Однак Зеленський перервав Порошенка, заявив, що його «команду ніхто з вас не буде ставить в позицію». Та додав: «Петро Олексійович, я вибачаюся, ви закінчили? Ви закінчили? По-перше, нашу команду ніхто з вас не буде ставить в позицію, а зараз закінчив я. 19 числа НСК “Олімпійський”, крапка, до побачення», – і зв’язок обірвався.

Петро Порошенко повторив, вже звертаючись до студії, що «вже тиждень пана Зеленського на стадіон 14 квітня запрошують на дебати. Якщо він буде мати більш важливі справи, це буде його вибір. Але наголошую, не треба ховатися. Ні від журналістів, ні від дебатів, ні від народу». І додав, що 19 квітня о 20.00 буде на дебатах студії Суспільного.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *