Манжосов сказав, що Зеленський не вживав наркотичних речовин

Друг та партнер по КВК та студії «95 квартал» Володимира Зеленського Денис Манжосов сказав, що кандидат у президенти Володимир Зеленський не вживає наркотичні речовини. Про це він заявив в ефірі програми «Ехо України» на Прямому каналі.

Манжосов підтвердив, що давно знає Зеленського. Ведучий запитав: «Чи бачили Ви, чи чули щось таке, що Зеленський “потрєблял”? Просто скажіть і все».

«Я кажу Вам, що це не правда. Ну, це дурість, висмоктана з пальця», – заявив Манжосов.

Ганапольский перепитав: «Тобто ви маєте на увазі, що ніколи не бачили, щоб він курив, коловся і так далі – і ви це вважаєте неправдою?». Денис Манжосов повторив, що він вже відповів на запитання.

За інформацією InformResist, ролик з Манжосовим видалили з сайту Прямого. Однак, як пише «Українська правда», Манжосов поставив ведучому запитання щодо дебатів.

«Чи не здається Вам, що постановки таких питань у сучасних дебатах, за таких великих програм просто недоречні? Вони є необґрунтованими, невиправданими. Це питання, які працюють виключно на фарс, на привернення уваги, на те ж шоу», – сказав Манжосов.

Ведучий сказав, що Зеленський обрав тактику не відповідати – а суспільству важливо знати правду, адже якщо шоумен переможе на виборах, він буде керувати країною. Тому важливий висновок лікарів і свідчення близьких до Зеленського людей.

Манжосов у відповідь погодився зі співаком Святославом Вакарчуком«Давайте створювати не форми, а суть. Те, що ми сьогодні обговорюємо, це не суть», – додав він.

Нагадаємо, 11 квітня друг та партнер по КВН та студії «95 квартал» Володимира Зеленського Денис Манжосов мав дати прес-конференцію у Києві в інформаційному агентстві «Українські новини», однак так і не вийшов до журналістів. Пізніше він пояснив, чому не прийшов на прес-конференцію, яка мала відбутися 11 квітня в інформаційному агентстві «Українські новини» .

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *