Зеленський не буде здавати аналізи експертам антидопінгової асоціації — штаб Зеленського

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийде 10 квітня здавати аналізи експертам VADA (Волонтерська антидопінгова асоціація). Про це  «BBC News Україна» розповів політтехнолог кандидата Дмитро Разумков, Володимир Зеленський вже здав аналізи.

«Було питання у здачі аналізів — аналізи здали. Хто вже як здав: хтось здавав у незрозумілому медпункті, а хтось — у лабораторії», — сказав він.

Разумков вважає, що «далі треба вже не аналізи здавати, а йти на дебати». За його словами, Зеленський готується до дебатів 19 квітня на НСК “Олімпійський”.

Кандидат у президенти Петро Порошенко збирається прибути на НСК “Олімпійський” і здати аналізи представникам волонтерської антидопінгової організації VADA.

10 квітня український боксер Володимир Кличко закликав кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського прибути на НСК “Олімпійський” 10 квітня у другій половині дня та здати аналізи представникам антидопінгової організації VADA (Voluntary Anti-Doping Association – Волонтерська антидопінгова асоціація), які приїхали до Києва.

Нагадаємо, 7 квітня Володимир Кличко запропонував кандидатам у президенти здати аналізи ще раз – професійно та за його рахунок.

8 квітня чинний президент та кандидат у президенти Петро Порошенко сказав, що підтримує заклик боксера Володимира Кличка пройти допінговий контроль кандидатами на пост президента і він це зробить як тільки представники WADA (WorldAndi-Doping Agency – Міжнародне антидопінгове агенство) приїдуть до Києва.

А у Зеленського заявили, що він не буде проходити допінговий контроль.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *