Кличко призначив кандидатам у президенти дату та час для повторної здачі аналізів

Український боксер Володимир Кличко закликав кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського прибути на НСК “Олімпійський” 10 квітня у другій половині дня та здати аналізи представникам антидопінгової організації VADA (Voluntary Anti-Doping Association – Волонтерська антидопінгова асоціація), які приїхали до Києва. Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Я викликаю добровільно кандидатів у президенти України сьогодні прийти на НСК “Олімпійський” між 15.00 та 18.00 годинами та повторно здати аналізи у компетентних організаціях та лабораторіях”, – заявив Кличко 10 квітня на спільній прес-конференції з представниками VADA у Києві.

Кров кандидатів у президенти України, яку експерти Voluntary Anti-Doping Association візьмуть на НСК “Олімпійський”, протестують на базі спортивної медлабораторії у США. Про це під час прес-конференції в середу поінформувала представник VADA доктор Анжела Сільва

Нагадаємо, 7 квітня Володимир Кличко запропонував кандидатам у президенти здати аналізи ще раз – професійно та за його рахунок.

8 квітня чинний президент та кандидат у президенти Петро Порошенко сказав, що підтримує заклик боксера Володимира Кличка пройти допінговий контроль кандидатами на пост президента і він це зробить як тільки представники WADA (WorldAndi-Doping Agency – Міжнародне антидопінгове агенство) приїдуть до Києва.

А у Зеленського заявили, що він не буде проходити допінговий контроль.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *