У Зеленського назвали імена нових експертів команди кандидата

Команда кандидата на пост президента Володимира Зеленського назвала нових своїх експертів. Про це повідомив «Інтерфакс-Україна».

Серед експертів екс-перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер – транспорт і інфраструктура, і екс-перший заступник голови Національної телерадіокомпанії Олександр Харебін – інформаційна та мовна політика, загальнополітичні питання.

У розширеному списку, переданому ЗМІ у вівторок для подання запитів, також почесний президент і керівник практики банківського та фінансового права юркомпанії Jurimex Данило Гетманцев – оподаткування, публічні фінанси, банківське право і голова ГО «Всеукраїнська організація “Зелений фонд”» Олег Бондаренко – екологія, правові питання.

Також серед нових імен у переліку завідувач кафедри права Київського національного лінгвістичного університету Олександр Мережко – E-government і народовладдя, засновник школи мерів та екс-претендент на посаду мера Хмельницького Руслан Рохов – місцевий і регіональний розвиток, юрист Hillmont Partners Вадим Галайчук.

До списку радників включено троє: колишні міністри – фінансів Олександр Данилюк та економрозвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, а також екс-заступник міністра юстиції Руслан Рябошапка.

Безпосередньо представниками команди Зеленського названо спікера Дмитра Разумкова, голову передвиборчого штабу Івана Баканова, ідеолога партії «Слуга народу» Руслана Стефанчука, координатора Олександра Корнієнка, координатора діджитал напряму Михайла Федорова і Святослава Юраша.

Нагадаємо, 31 березня після завершення голосування по країні у першому турі за президента України Володимир Зеленський сказав, що до кінця другого туру виборів назве п’ятірку членів своєї команди.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *