Команда Зеленського проведе перемовини із Суспільним щодо дебатів

Представники Національної суспільної телерадіокомпанії України проведуть перемовини з представниками виборчого штабу кандидата у президенти Володимира Порошенка до вечора понеділка. Про це голова правління НСТУ Зураб Аласанія розповів «Українській правді».

«Десь о 16 у нас будуть перемовини зі штабом Зеленського. Стабільне щось є тільки в законі про дебати і постанові ЦВК», – повідомив Аласанія, коментуючи слова Зеленського про дебати на НСК «Олімпійський» 19 квітня.

За словами Аласанії, офіційні дебати 19 квітня мають відбутися в студії мовника та за правилами Суспільного. Він також розповів, що НСТУ веде переговори з представниками обох виборчих штабів.

«Кандидат Порошенко готовий до будь-яких варіантів, він точно 19-го готовий бути тут (в студії Суспільного – ред.). Будуть кандидати, один буде, два, так чи інакше, ця година для дебатів», – сказав голова правління НСТУ.

Він також додав, що після 20 хвилин перерви після офіційних дебатів в ефірі Суспільного буде програма «Зворотний відлік» і кандидат Петро Порошенко готовий залишитися в студії.

Якщо кандидати вчасно звернуться до ЦВК з проханням змінити пункт про офіційне місце дебатів, то вони можуть відбутися і не в студії Суспільного. Водночас, Аласанія наголосив, що поки не відомо, чим закінчаться перемовини з командою Зеленського.

Раніше Зураб Аласанія сказав, що дебати перед другим туром виборів на НСК «Олімпійський» можливі та це, швидше, шоу, ніж дебати. Голова НСТУ додав, що організаця такого роду шоу не є місією Суспільного.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *