У ЦВК повідомили про ймовірний день оголошення офіційних результатів першого туру президентських виборів

У Центральній виборчій комісії допускають, що остаточні результати першого тур виборів президента України виборів президента України попередньо може бути встановлено у неділю 7 квітня. Повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Ми сподіваємося, що за завтрашній день (6 квітня – ред.) зробимо практично всі процедури для того, щоб післязавтра встановити результати виборів, але наголошую, що це попередня інформація», – сказав на брифінгу засідання ЦВК  заступник голови комісії Євген Радченко.

За словами Радченко, ЦВК  вже прийняла 197 із 199 протоколів від окружних комісій. Ще протоколи від двох комісій із Херсонської та Миколаївської областей перебувають у дорозі, і в п’ятницю 5 квітня мають прибути до ЦВК.

Заступник голови ЦВК зазначив, що низка окружкомів ще мають уточнити свої протоколи за рішенням ЦВК.

«Їх наразі приблизно 15. Можливо, ця цифра змінюватиметься, оскільки протоколи ще обробляються в окружних комісіях», – пояснив він.

5 квітня ЦВК завершила прийом протоколів з усієї 101 виборчої дільниці закордонного виборчого округу.

Нагадаємо, 4 квітня Центральна виборча комісія звернула увагу, що агітація перед повторним голосуванням розпочинається з дня, наступного після призначення повторного голосування.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *