«Для цього не потрібно здавати аналізи»: рух «Чесно» закликав Зеленського оприлюднити декларацію

Активісти руху «Чесно» закликав кандидата у президенти Володимира Зеленського оприлюднити декларацію за 2018 рік. Вони опублікували звернення на своїй Facebook-сторінці.

Активісти оприлюднили текст інформаційного запиту, який надіслали прес-службі кандидата у президенти Володимира Зеленського із закликом подати до НАЗК декларацію за 2018 рік.

Також «Чесно» записав відеозвернення до Володимила Зеленського у подібній стилістиці до відеозвернень Зеленського, який закликав свого опонента Петра Порошенко прийти на дебати на НСК «Олімпійський».

«Ми надіслали вам інформаційний запит, проте боїмося, що ваша прес-служба втече, відморозиться, заховається. Сподіваюсь, ви стійко та мужньо приймете наш виклик. Ось наші умови: чекаємо на вашу декларацію за 2018 рік на сайті НАЗК, публікація відбудеться перед усім народом України. А всі канали матимуть право переглядати та аналізувати ваші статки. І для цього не потрібно здавати аналізи. Ми даємо вам 24 години. Покажіть, що вам не страшно і немає чого приховувати. Країні потрібен чесний та відкритий президент», звертається до Володимира Зеленського рух  «Чесно».

Нагадаємо, 3 квітня у Facebook було опубліковано відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів». Кандидат також закликав провести медичну експертизу на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин.

4 квітня вночі на сторінці у Facebook Петра Порошенка з’явилося відеозвернення з відповіддю на заклик Володимира Зеленського про дебати на «Олімпійському» – він погодився.

Того ж дня на прес-брифінгу спікер виборчого Петра Порошенка Олег Медведєв повідомив що Порошенко чекатиме на кандидата в президенти Володимира Зеленського сьогодні, 5 квітня, о 9 ранку на НСК «Олімпійський» для здачі медичних аналізів, як того вимагав напередодні Зеленський у своєму відео.

У ніч з 4 на 5 квітня на сторінці Петра Порошенка було опубліковано відео, де він попросив Володимира Зеленського «бути мужиком і прийти на дебати».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *