Користувачі соцмереж звернулися до топ-трійки кандидатів у президенти

У соцмережах запустили новий флешмоб – «Йдіть на дебати челендж» (#КандидатівНаДебати). Користувачі закликають першу трійку кандидатів на пост президента України прийти на політичне ток-шоу «Зворотний відлік» на Суспільному. Про це повідомляється на сайті «UA:Суспільне мовлення».

29 березня перед президентськими виборами на «UA:Першому» відбудеться фінальний випуск програми «Зворотний відлік», на який команда Суспільного запросила до участі трьох лідерів президентських перегонів: Володимира Зеленського, Петра Порошенка та Юлію Тимошенко».

Наразі жоден з кандидатів не дав ствердної письмової участі.

Челендж у соціальних мережах розпочав арт-менеджер Володимир Кадигроб. У своєї пості у Facebook він написав: «…кожен потенційний слуга народу має бути готовим до відкритих дебатів. Особливо якщо не головні дебати на “народному” першому національному».

За кілька годин його пост набрав понад 200 поширень у Facebook. До челенджу, зокрема, долучився волонтер і засновник благодійного фонду «Повернись живим» Віталій Дейнега.


Експертка громадської організації VoxCheck Олена Шкарпова, закликала кандидатів «Будьте справжніми політиками, майте спіливість напряму дискутувати з опонентами та експертами!»

Заступник генерального директора МВЦ Іван Ткаченко: «Сумніваюся, що зберуть “бінго”, але дуже мрію про “розмову трьох” в прямому ефірі. Шоу було б подужче багатьох!»

Підсумковий перед президентськими виборами випуск політичного ток-шоу «Зворотний відлік» буде транслюватися 29 березня о 18.30 в ефірі «UA: Перший», «UA: Культура» та в ефірі регіональних телеканалів Суспільного, а також на онлайн-платформі «Зворотний відлік» та почути на «UA: Українське радіо» — наживо з коментарями радіоведучих.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *