Команда Зеленського заблокувала у Facebook журналістів «Слідство.Інфо». Каже випадково

Виборча команда кандидата у президенти Володимира Зеленського заблокувала у Facebook журналістів «Слідство.Інфо», які оприлюднили розслідування про віллу актора в Італії. Про це «Слідство.Інфо» повідомило на своїй сторінці у соцмережі.

Розслідувачі зазначають, що помітили це під публікацією «ЗеКоманди», у якій вона спростувала та назвала фейком незадекларований маєток Зеленського.

«Ми хотіли відповісти на цю заяву користувачам в коментарях під постом, однак виявилося, що адміністратори Команди Зе просто заблокували нашу сторінку», – кажуть журналісти. Вони додають, що на скрінах видно, що прихильники Зе відповідають на коментарі «Слідства.Інфо», однак самих коментарів вже немає.

Керівник діджитал-відділу команди Зеленського Михайло Федоров у коментарі інтернет-виданню «Українська правда» сказав, що акаунт журналістів заблокували випадково, ймовірно, через «божевільні бот-атаки» провладного контексту».

«Люди, які обробляють соціальні мережі працюють 24/7, могли просто помилитися. Ще ми налаштували фільтрацію, коли блокуються коментарі по певним словами. Можливо це сталося автоматично», – пояснив Федоров. За його словами, команда стала видаляти і блокувати «явно маніпулятивні» коментарі від ботів.

Керівник діджитал-відділу також сказав, що журналістів вже розблокували. «Нехай відповідають звичайно ж. Якщо що, я завжди і відкритий для них, або будь-яких інших питань щодо наших інтернет-активностей», – зазначив Федоров.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *