Держприкордонслужба обіцяє пришвидшити перетин кордону іноземним журналістам, які прибувають на вибори

Державна прикордонна служба України просить іноземних журналістів, які прилітають на вибори Президента України, з розумінням поставитися до ситуації з затримками в перетині кордону. Про це йдеться на сайті Держприкордонслужби, а також на офіційній
Facebook-сторінці служби.

«Шановні іноземні журналісти та міжнародні спостерігачі! Напередодні виборів в Україну приїжджає декілька тисяч журналістів та представників моніторингових місій.

Більшість з вас прибуває через аеропорти в Києві. Відповідні служби роблять усе необхідне, аби пришвидшити перетин кордону, однак можливі затримки. Просимо з розумінням ставитися до ситуації.

Dear foreign journalists and international observers! Several thousand of journalists and representatives of monitoring missions will arrive in Ukraine on the eve of the election. Most of you will arrive through airports in Kyiv. The relevant services do everything necessary to speed up border crossing process, but possible delays. We ask you to understand the situation. We wish you success in your missions! Бажаємо вдалої роботи під час ваших місій!», – зазначає Держприкордонслужба.

Нагадаємо, 31 березня 2019 року в Україні відбудуться чергові вибори Президента України.

Фото: dpsu.gov.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *