Тарута оголосив про підтримку Юлії Тимошенко на президентських виборах

Кандидат у президенти, позафракційний депутат Верховної Ради і лідер партії «Основа» Сергій Тарута оголосив про підтримку на виборах президента України іншого кандидата – лідера Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Про це він заявив на спільній з Тимошенко прес-конференції 16 березня в Києві, передає «Інтерфакс-Україна».

«Ми зараз об’єднуємо наші команди у виборчому процесі… І наша команда працюватиме на те, щоб підтримати Юлію Володимирівну і щоб захистити цей вибір», – сказав він.

За словами Тарути, його прізвище залишиться в бюлетені, але його команда працюватиме на перемогу Юлії Тимошенко. Такі домовленості між кандидатами були ініційовані Тарутою і закріплені в меморандумі про співпрацю. За словами Тимошенко, їхні політсили також об’єднують свої програми.

Щодо подальшого об’єднання для участі в парламентських виборах, то кандидати зазначили, що обговорюватимуть це після президентських виборів.

Як відомо, свою кандидатуру на виборах можна зняти не пізніше, ніж за 23 дні до дня голосування, звернувшись до ЦВК. На нинішніх президентських виборах – до 7 березня 2019 року включно.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *