Андрій Садовий та Анатолій Гриценко підписали угоду про об’єднання зусиль на виборах президента України

Екс-кандидат на пост президента Андрій Садовий та кандидат у президенти Анатолій Гриценко підписали угоду про об’єднання зусиль на президентських виборах. Це відбулося на їхній спільній прес-конференції у Києві.

«Ця угода має один пункт. Як ви знаєте, я відкликав свою кандидатуру на пост президента і є зобов’язання до Анатолія Гриценка – бути чесним», – сказав Андрій Садовий.

Анатолій Гриценко подякував об’єднанню «Самопоміч» та лідеру «Демократичного альянсу» Василю Гацьку за підтримку. «Наші цінності співпадають. Я бачу для себе велику відповідальність. Розумію, що мені треба виконувати дві президентські програми: і свою, і Андрія Садового», – додав кандидат на пост президента України.

Також Анатолій Гриценко сказав, що веде консультації з різними кандидатами щодо об’єднання: «Є дедлайн до 00:00 годин сьогоднішнього дня, щоб об’єднатися».

Андрій Садовий та Анатолій Гриценко закликали громадян України «зробити вибір та прийти на вибори». Також Садовий повідомив, що об’єднання «Самопоміч» братиме активну участь у парламентських виборах, які відбудуться у жовтні 2019 року.

Нагадаємо, 1 березня Андрій Садовий заявив, що не братиме участі у президентских виборах 2019 року на користь Анатолія Гриценка.

Фото: Facebook Анатолія Гриценка; скріншот

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *