Володимир Ар’єв подав заяву у Державне бюро розслідувань про відмивання коштів «ПриватБанку»

5 березня народний депутат Володимир Ар’єв зареєстрував у Державному бюро розслідувань заяву про відмивання коштів «ПриватБанку» через фірми олігарха Ігоря Коломойського та кандидата у президенти Володимира Зеленського. Таку ж заяву Ар’єв надіслав до Національного антикорупційного бюро України. Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці.

«На моїй особистій сторінці в соціальній мережі Facebook я повідомив інформацію, яка стала мені відома щодо виведення власниками банку активів з ПАТ КБ «ПриватБанк», незадовго до його націоналізації, та подальшого перерахунку цих коштів, через офшорні компанії на рахунок компаній, кінцевим власником яких є кандидат у президенти Володимир Зеленський», йдеться у заяві нардепа.

1 березня Володимир Ар’єв опублікував інформацію про те, як 41 мільйон доларів  коштів вкладників «ПриватБанку» було виведено на рахунки «коміків “Кварталу 95” через кредитування пов’язаних з Коломойським компаній». Грошові кошти виводилися з «ПриватБанку» частинами з 2012 року, від моменту співпраці Коломойського і Зеленського.

Відповідно до заяви поданої Ар’євим у ДБР та НАБУ, це порушення Кримінального кодексу за чотирма статтями.

Фото: prm.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *