Ігор Коломойський заявив, що для нього Зеленський – не персоналія, а символ

Ігор Коломойський заперечує, що очікує на реванш у разі перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах в Україні. А Володимир Зеленський заявляє, що він не маріонетка Ігоря Коломойського. Про це вони розповіли BBC, розмова з Коломойським відбулася в Ізраїлі.

«У нас немає питання помсти», сказав Ігор Коломойський. Він назвав фейком інформацію про «діру» в 5,5 мільярдів доларів у капіталі «ПриватБанку».

«У сучасному світі гроші нікуди не можуть подітися. Вони з одних рахунків повинні потрапити на інші рахунки. Якщо вони (журналісти – ред.) покажуть, куди і скільки ми забрали, то ми готові, звичайно ж, усе повернути», – заявив Коломойський.

Про Володимира Зеленського олігарх сказав, що для нього Зеленський – не персоналія. «Це символ зміни поколінь. Україна потребує не одного Зеленського, а мільйонів Зеленських», – додав він.

Сам Володимир Зеленський заперечив тезу, що він – маріонетка Коломойського: «Це не правда. Я ніяка не іграшка в руках Коломойського».

На запитання, чи буде закрито справи про виведення капіталу в разі його обрання президентом, Зеленський відповів: «Всі ми перед законом рівні. Чи то людина, чи то олігарх, чи то найбільший бізнесмен».

«Якщо хтось щось вкрав – і це доведено правоохоронними органами, ця людина повинна повернути. Ніхто нічого (зі справ) закривати не буде», – додав Володимир Зеленський.

Фото: скріншот

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *