На сайті 24 каналу пом’якшили матеріал про статки Гриценка

1 березня на сайті 24-го каналу опублікували статтю про майно кандидата у президенти Анатолія Гриценка: «Маєток в Конча-Заспі та елітні квартири у дружини: якою нерухомістю володіє Анатолій Гриценко». Пізніше з сайту статтю видалили. А 2 березня знову опублікували під назвою «Дача та квартири дружини: якою нерухомістю володіє Анатолій Гриценко».

На Facebook-сторінці залишився пост з попередньою назвою статті, однак продивитися її текст вже неможливо. У коментарях до посту читачі зазначають, що «текст сильно скоротили, тепер у ньому все “чесно” і “прозоро”».

«Детектор медіа» звернувся за коментарем до прес-служби 24-го каналу, щодо змін у заголовку та тексті статті. «У першому варіанті стаття містила оціночні судження. Це помилка нашого журналіста. Саме тому матеріал було знято з сайту і повернуто після виправлення неточностей», – сказала піар-директорка 24-го каналу Олена Філь.

Катерина Кіт-Садова, дружина кандидата у президенти Андрія Садового, є мажоритарною власницею каналу «24» (телерадіокомпанія «Люкс»), їй належить 76,8% акцій.

Нагадаємо, 1 березня Андрій Садовий заявив, що не братиме участі у президентських виборах 2019 року на користь Анатолія Гриценка.

22 січня на 24 каналі вийшов сюжет з ознаками «чорного піару» на кандидата у президенти Анатолія Гриценка. Керівник каналу Роман Андрейко пояснив це випадок непрофесійністю журналістів, які працювали над сюжетом, та вибачився перед Анатолієм Гриценком.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *