«Громадське телебачення» запускає документальний серіал «Бебісітери президента»

Серіал виходитиме в ефір з 6 березня, щосереди, о 18:00 на всіх платформах «Громадського». Про це йдеться в релізі «Громадського».

«Громадське хоче зрозуміти життя нашої молоді. Що вона собі думає? Чи збираються хлопці та дівчата, яким цього року вже можна вперше голосувати, скористатися своїм конституційним правом обирати президента країни? Чи є серед цьогорічних кандидатів хоча б хтось, хто теоретично може бути обраним юними виборцями? Чи можна сподіватися на такий щасливий збіг узагалі? І якщо ні, то хто має нас усіх рятувати від занепаду й руїни?», – йдеться в релізі.

Героями нового проекту Громадського стали п’ятеро молодих людей віком від 18 до 25 років, які живуть у різних регіонах України і мають абсолютно різні світогляди. Кожен учасник отримає свого підопічного — кандидата у президенти, який і стане головним об’єктом спостережень на найближчі кілька місяців. Наші герої стануть бебісітерами, «няньками» для своїх «президентиків» і уважно слідкуватимуть, аби їхнє «мале й дурне» не накоїло біди собі й іншим. І, як це зазвичай буває із бебісітерами, вони не оберуть собі дитинча самі, а отримають його як завдання від організаторів проекту.

Фото: прес-служба «Громадського»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *