Прямий та 5 канал не акредитували на прес-конференцію Юлії Тимошенко

Знімальну групу Прямого телеканалу та журналістів 5-го каналу не пустили на прес-конференцію кандидата на посаду президента Юлії Тимошенко, повідомила журналістка Прямого Ольга Шилкіна та кореспондентка 5 каналу Алла Білякова.

За словами кореспондентки Прямого, спочатку телеканалу відмовили в попередній акредитації, а потім  не пустили до залу прес-конференції, пояснюючи, що журналістів немає у списках.

«Пускають лише лояльні ЗМІ до цієї політичної сили та кандидата в президенти. Така ситуація нагадує роки правління Віктора Януковича, коли на певні заходи пускали тільки “потрібні”, лояльні телеканали», – вважає Ольга Шилкіна.

Прес-секретар Юлії Тимошенко Марина Сорока у коментарі Детектору медіа сказала, що всі, хто заздалегідь акредитувалися, потрапили на прес-конференцію. «Усі, хто хотів потрапити на прес-конференцію – потрапили, заздалегідь акредитувавшись. Усі, хто хотів поставити Юлії Тимошенко гострі запитання, поставили й отримали відповідь. Під час проведення прес-конференції вся прес-служба була зайнята на прес-конференції».

Марина Сорока додала, що спочатку телеканал Прямий зчинив скандал через те, що журналістів не запросили на дружню зустріч в Одесі, яку проводила Юлія Тимошенко з головними редакторами та керівниками медіа. Туди запросили тих, кого вважали за потрібне. Тож на її думку, це була провокація з боку журналістів Прямого каналу.

«Я впевнена, що вони навмисно не акредитувалися вчасно на сьогоднішню прес-конференцію, хоча анонс стояв на сайті ще вчора, щоб потім продовжувати цю істерію і влаштовувати чергову виставу телеглядачам. Прямий канал – це не ЗМІ у правильному розумінні цього терміну, це пропагандистський ресурс влади, який легалізує темники Банкової», вважає прес-секретарка Юлії Тимошенка.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *