21 лютого відбудеться жеребкування щодо черговості надання кандидатам у президенти ефірного часу на НСТУ – ЦВК

Центральна виборча комісія проведе 21 лютого 2019 року о 14:00 в прес-центрі ЦВК (2 поверх) пл. Лесі Українки, 1, м. Київ жеребкування щодо черговості надання кандидатам на пост Президента України ефірного часу на суспільно-політичних загальнонаціональних каналах Суспільного телебачення та Суспільного радіо НСТУ для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року. Про це йдеться на сайті ЦВК.

Голова правління ПАТ «НСТУ» Зураб Аласанія  у коментарі «Детектору медіа» зазначив, що на жеребкуванні будуть представники Суспільного. «Ми вже порахували, що зможемо виділити по 15 хвилин кожному кандидатові, часу вистачить усім. Вони зможуть агітувати на «UA: Першому» у часовому проміжку з 19.10 до 20.23, трохи пізніше  о 20:25-22:00 на Першому каналі «Українського радіо». Ми вже підготували відповідного листа, якого розішлемо всім кандидатам у Президенти України», – сказав він.

Зураб Аласанія також додав, що вже проведено тендер 26 млн грн на розміщення політичної реклами і дебатів, які передбачені у другому турі виборів Президента України.

Фото: nus.org.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *