Найєм повідомив про запуск нової громадсько-політичної ініціативи «Дій з нами» (ДОПОВНЕНО)

Екс-журналіст, народний депутат Мустафа Найєм повідомив про запуск нової громадсько-політичної ініціативи «Дій з нами», про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

«Ми усі чекаємо на результати президентських виборів та сподіваємося на об’єднання розумних людей. Але життя не завершується 31 березня. Я не хочу і не буду чекати чергового свята зневіри на парламентських. Політичному застою можна протиставити тільки спільні організовані дії», пише Найєм.

За словами нардепа, головна мета ініціативи збільшити кількість нових людей у політиці, в судах, поліції, в уряді. Він закликав усіх охочих «встати з диванів» та долучитися до ініціативи.

Пізніше Найєм у прямому ефірі на своїй Facebook-сторінці сказав, що до ініціативи увійшли крім нього ще чотири народних депутати: Сергій Лещенко, Світлана Заліщук, Олексій Мушак та Наталія Кацер-Бучковська. Також до команди приєдналися екс-заступник голови патрульної поліції Євген Блажевич та екс-заступник міністра оборони Юрій Гусєв. Окрім політиків, доєдналися представники бізнесу та громадського сектору.

Мустафа Найєм заявив, що сам він не братиме участь у парламентських виборах від «Блоку Петра Порошенка».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *