Гнап заявив, що не залишить передвиборчі перегони через ситуацію з грошима «Слідства.Інфо»

Екс-керівник проекту «Слідство.Інфо», кандидат у президенти Дмитро Гнап сказав, що не відмовлятиметься від участі у виборах президента України попри скандал із журналістськими грошима, які не були передані на потреби армії, а начебто виявились у нього в банківській скриньці.

Про це він заявив під час прямого ефіру на своїй сторінці у Facebook.

«Я не збираюсь зніматися з виборчих перегонів. Я не збираюсь зніматись з президентських виборів, з президентської кампанії. Тому що нічого поганого я не зробив», – сказав Дмитро Гнап.

Він додав, що не вносив ці кошти до своєї декларації про доходи, тому що це не особисто його гроші.

«Тому і не декларував, бо ці гроші були публічні, ми їх публічно заявили, люди знали, що вони в мене. Але це не мої особисто гроші – це гроші проекту (“Слідство.Інфо” – ред.), тому я не вносив їх у свою декларацію», – зазначив Дмитро Гнап.

Нагадаємо, у 2015 році журналісти-розслідувачі проекту «Слідство.Інфо» отримали премію «Вільна преса Східної Європи» у розмірі 15 тисяч євро, яку вирішили перерахувати на потреби армії. З’ясувалося, що понад 9 тисяч євро залишаються у банківській ячейці екс-керівника проекту, а тепер кандидата у президенти, Дмитра Гнапа.

Народні депутати з партії «Сила людей» закликали Гнапа відмовитися від кандидатства в президенти.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *