«Зашкварені» – мультфільм Прямого каналу про кандидатів у президенти України

Телеканал Прямий знімає багатосерійний мультфільм «Зашкварені» з натяком на кандидатів у президенти України, повідомляє «Новое время» . Зашкварені – поняття кримінального жаргону, людина, яка займає найнижчий рівень у тюремній ієрархії. У мультсеріалі герої намагаються переманити електорат на свою сторону.

«Редакція попереджає: усі персонажі мультфільму вигадані та не існують в реальному житті. Тож, якщо ви раптом побачите хоч одне знайоме обличчя, перехрестіться або зверніться до лікаря. І взагалі. Краще не дивіться», – таким написом починається кожна серія «Зашкварених».

Перша серія називається «Тимошенко нищить рейтинги Зеленського: Приходько, Луі Вітон та ахінея для кожного», де головною героїнею стала Юлія Тимошенко. А на офіційному Youtube-каналі серію описано так: «Як політтехнологи Юлії Тимошенко з допомогою кривого дула, пісень та ахінеї для кожного намагаються знищити рейтинги Володимира Зеленського. Але ВОНА вважає, що до перемоги потрібно йти на рожевих підборах та в останній колекції від Луї Вітон».

У серії є недоречні відсилання до зовнішності Тимошенко, а також плагіат. Сцена, в якій Приходько читає реп про «криве дуло» практично повністю копіює мікс блогера Івана Марунича, пише «Новое время».

У другій серії мультфільму «Супер-шоу “Буратино – слуга народу”» аналогії з Володимиром Зеленським та олігарха Ігоря Коломойського. За сюжетом Коломойський використовує «студію Квартал», щоб помститися опонентам. Про вихід другої серії новина з’явилася на сайті Прямого каналу.

Друга і поки що остання серія завершується написом «Далі буде».

Фото: скріншот з відео

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *