ВО «Батьківщина» висунуло Юлію Тимошенко кандидатом у президенти

Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» офіційно висунуло лідерку партії Юлію Тимошенко кандидатом в  президенти України. Рішення було одноголосно прийнято на з’їзді у Києві, який проходив у Палаці спорту 22 січня 2019 року.

Перед голосуванням партії Юлія Тимошенко оголосила свою програму, її виступ тривав більше двох годин. Тимошенко зазначила, що хоче провести всеукраїнський референдум, щоб внести зміни в Коституцію України, також на її думку, Україна має негайно вступити до НАТО. Вона ще раз представила “Новий курс”, який підготувала раніше “Батьківщина”, додавши, що донесе його в кожну хату. Юлія Тимошенко постійно наголошувала, що вона з українцями єдине ціле, і що все буде добре в Україні.

З’їзд відкрив колишній глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет.

Свою підтримку Юлії Тимошенко у відеозверненні висловив колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі. На з’їзді взяв слово також перший президент України Леонід Кравчук.

Також 22 січня відбувся з’їзд ВО «Свобода», на якому кандидатом у президенти було обрано Руслана Кошулинського. «Олег Тягнибок представив кандидата у Президенти України від об’єднаних націоналістичних сил», – повідомляється у Twitter партії.

Нагадаємо, що станом на 22 січня 2019 року зареєстровано 12 кандидатів у президенти: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка,  Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка та Романа Насірова.

Фото: bbc.com

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *