Володимир Зеленський вибачився і запевнив, що працює лише в Україні

Шоумен Володимир Зеленський в інстаграмі прокоментував ситуацію з журналістами програми «Схеми» та закордонним бізнесом.

У Схемах показали спробу журналіста взяти коментар у Зеленського на вулиці, коли він йшов до свого автомобіля, де він відмовився відповідати на запитання, зі словами: «Я вам нічого не винен. Я винен тільки своїм батькам. Мені неприємний формат вашої розмови зі мною».

У відеозверненні в інстаграмі Зеленський сказав: «На мене різко вискочили, я різко відреагував. Хлопці, наступного разу не ховайтеся, приходьте, відповів на будь-які питання». Він додав, що про всяк випадок вибачається.

Володимир Зеленський заявив, що ні він, ні компаній «Квартал 95» не працює в Росії:

«Ні я, ні студія «Квартал 95», жоден з учасників нашого колективу – ми не працюємо в Росії після того, що Росія зробила з Україною. Ми туди не їздимо, не виступаємо, на мене там навіть заведена кримінальна справа, через те, що я і компанія «Квартал 95» допомагали нашій армії фінансами. У нашої компанії справді дуже багато різних прав, ми торгуємо з 21 зарубіжною країною, з усіма країнами СНД, ми торгуємо інтелектуальними правами, це наші формати, наші ідеї, наші сценарії. Ці гроші, і гроші від роялті від продажу цих прав надходять на різні західні компанії, звідти ці гроші повертаються в Україну. І саме в Україні ці гроші ми витрачаємо на наших працівників, на виробництво нашого контенту. Ми працюємо тільки в нашій країні. І будемо працювати тільки у нас в Україні».

Нагадаємо, програма «Схеми» в своєму розслідуванні зазначила, що шоумену Володимиру Зеленському, який заявив про намір балотуватися у президенти України, належать три кінокомпанії, які зареєстровані в Росії. Компанії належать Зеленському та його бізнес-партнерам через кіпрську фірму.

Фото: ukr.media

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *