У міськраді Світловодська на Кіровоградщині розповсюджували політичну газету

У міськраді Світловодська на Кіровоградщині спостерігачі ОПОРИ зафіксували упаковку газети «Слово Ляшка», повідомляє oporaua.org. Газету у холі установи поширювали протягом кількох днів. У вихідних даних зазначено, що засновником видання є політична партія Радикальна партія Олега Ляшка.

У газеті розміщені матеріали, які висвітлюють діяльність політичної сили. На першій сторінці світлина з лідером партії Олегом Ляшком та стаття присвячена його звіту. Також розміщені матеріали про роботу партії на Кіровоградщині.

Спостерігачі ОПОРИ звернулися за коментарем до начальника загального відділу Світловодської міської ради Олександра Возного.

«У приміщення міськради газету могли принести депутати, які були висуванцями від Радикальної партії. Ми не можемо постійно контролювати розміщення преси у холі міськради», – зазначив Олександр Возний.

Радник з юридичних питань Громадянської мережі ОПОРА Костянтин Куценко зазначив: «Олег Ляшко не зареєстрований постановою ЦВК як кандидат на посаду Президента України. Але відповідно до ч. 21 ст. 64 Закону України «Про вибори Президента України» забороняється розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *