ІМІ відкриває «гарячу лінію» для допомоги журналістам та ЗМІ на період виборів

Інститут масової інформації відкриває «гарячу лінію» для журналістів, чиї професійні права порушуються. Про це йдеться на сайті ІМІ.

ІМІ закликає журналістів, професійні права яких порушують або які хочуть отримати консультацію, телефонувати на номер «гарячої лінії» ІМІ – (050) 447-70-63 (будні дні та день голосування) – та писати на info@imi.org.ua.

Надаватимуть безкоштовні правові консультації медіаюристи Роман Головенко та Алі Сафаров.

«Гаряча лінія» працюватиме цілодобово в день виборів Президента України, 31 березня 2019 року.

«Усі звернення будуть оперативно розглянуті! Наша юридична служба допоможе вам офіційно захистити свої права та надасть консультацію стосовно подальших кроків у вашій ситуації. Наша аналітична служба збирає факти порушень і подає їх до уваги провідних міжнародних правозахисних організацій та до уваги правоохоронних органів з вимогою розслідувати ці випадки», – йдеться на сайті ІМІ.

Нагадаємо, можна безкоштовно завантажити з Google Play мобільний додаток для журналістів ЗМІя вибори 2019 (працює на ОС Android). Він покликаний допомогти в роботі працівників ЗМІ під час виборів та містить усю необхідну інформацію щодо прав і безпеки журналістів, законодавчої бази та особливостей висвітлення виборів у засобах масової інформації.

Фото: svetlovodsk.com.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *