Про порядок акредитації журналістів та працівників ЗМІ – ЦВК

Центральна виборча комісія опублікувала порядок акредитації журналістів, працівників засобів масової інформації при ЦВК на період підготовки та проведення виборів президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року.

У повідомленні наголошується на тому, що акредитації на заходи в ЦВК підлягають усі журналісти, працівники українських та іноземних медіа, а також технічний персонал телерадіокомпаній.

Для постійної акредитації (на період підготовки проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року) з виготовленням відповідних індивідуальних карток акредитації необхідно надіслати подання на ім’я Голови Центральної виборчої комісії Сліпачук Т.В. на адресу: 01196, м. Київ, площа Лесі Українки, 1.

До уваги керівництва телекомпаній

Для безперешкодного пронесення до зали прес-центру Центральної виборчої комісії апаратури та обладнання, необхідних для організації прямого ефіру, прохання заздалегідь подати заявку з переліком відповідної техніки.

Для розташування ПТС та іншої автомобільної техніки телеканалів на території двору ЦВК також необхідно подати заявку з переліком відповідної техніки до 22 березня 2019 року включно.

Детальніше про процедуру акредитації можна прочитати на сайті ЦВК.

ЦВК просить заздалегідь пройти потрібні процедури, оскільки вони займають певний час.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *