Радіо і телеканал «Ера» готують у день виборів спецпроект «Вертикаль влади»

У день місцевих виборів, 25 жовтня, на «Радіо Ера» і телеканалі «Ера» вийде в ефір спеціальний проект «Вертикаль влади», присвячений місцевим виборам. Про це повідомляє прес-служба «Радіо Ера».

Проект триватиме від 20:00 25 жовтня до 01:00 26 жовтня на «Радіо Ера» та супутниковому каналі «Ера», а також на ефірному телеканалі «Ера» (мережа УТ-1) від 23:00.

Ведучі – журналісти «Радіо Ера» Юлія Дилова, Леонід Дудко, Михайло Герасименко та Ярина Лазько.

Обговорити перебіг виборів та подальші можливі варіанти розстановки сил у новообраних місцевих радах до студії запрошені провідні експерти, соціологи, політики, громадські діячі.

«Гості студії разом з ведучими говоритимуть про те, як можливі підсумки місцевих виборів вплинуть на політичну ситуацію в країні, – каже завідувач редакції громадсько-публіцистичних програм «Радіо Ера» Володимир Лукін. – А ще ми спробуємо розібратися, чи не будуть ці політичні перегони, наприклад, репетицією різного роду загальноукраїнських виборів».

Упродовж дня виборів, 25 жовтня, та в ніч після виборів на «Радіо Ера» випуски новин виходитимуть щопівгодини, відбуватимуться включення з ЦВК, партійних штабів, виборчих дільниць, у тому числі й з регіонів, подаватиметься виборча статистика та результати екзит-полів.

Пряма трансляція радіоефіру на сайті www.eramedia.com.ua та на супутниковому телеканалі «Ера» (супутник Astra 4A).

Нагадаємо, що у день виборів, 25 жовтня, «Савік Шустер студія» спільно з телеканалом «Україна» готує спецпроект «Ніч виборів», який вийде в ефір о 19:55 на каналах 3S.tv і «Україна». Телеканал NewsOne проведе 15-годинний виборчий телемарафон «Битва за Україну». Телеканал ZIK проведе 18-годинний телемарафон «День виборів», що стартує о 8:00. Телеканал «112 Україна» проведе телемарафон «Україна. Перезавантаження». На запорізькому телеканалі TV5 теж відбудеться телемарафон «Вибори 2015».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *