«112 Україна» у день виборів проведе телемарафон «Україна. Перезавантаження»

У день місцевих виборів, 25 жовтня, на телеканалі «112 Україна» стартує телемарафон «Україна. Перезавантаження», присвячений місцевим виборам в Україні. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Телемарафон розпочнеться ще до відкриття виборчих дільниць.

Під час телемарафону знімальні групи «112 Україна» включатимуться з виборчих дільниць по всій Україні, щоб висвітлювати події на місцях. Особливу увагу телеканал приділить виборам у Луганській і Донецькій областях. Процес їх проведення глядач зможе відстежувати у кожній годині ефіру.

Паралельно з кореспондентами, у студії за подіями будуть стежити і коментувати перебіг голосування головні редактори найбільших українських ЗМІ та політики.

Після закриття виборчих дільниць з 20:00 для висвітлення результатів підрахунку голосів «112 Україна» робитиме прямі включення з Центральної виборчої комісії, виборчих штабів партій.

Наступного дня, 26 жовтня, телеканал продовжить висвітлювати хід підрахунку голосів, у студії обговорюватимуть попередні результати голосування. Прямий ефір цього дня триватиме до 24:00.

Раніше у форматі телемарафону «112 Україна» висвітлював вибори до Верховної Ради України у 2014 році, вибори в Чернігові, події в Мукачевому та ін.

Нагадаємо, що у день виборів, 25 жовтня, «Савік Шустер студія» спільно з телеканалом «Україна» готує спецпроект «Ніч виборів», який вийде в ефір о 19:55 на каналах 3S.tv і «Україна». Телеканал NewsOne проведе 15-годинний виборчий телемарафон «Битва за Україну». Телеканал ZIK проведе 18-годинний телемарафон «День виборів», що стартує о 8:00. На запорізькому телеканалі TV5 теж відбудеться телемарафон «Вибори 2015».

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • интересно,куда перезагружаться будем?во времена Яныка?среди кандидатов одни бывшие рыги.половина БПП-рыги.все мэры Юго-Востока рыги.о какой перезагрузке вообще идет речь?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *