Транслювати засідання парламенту восьмого скликання продовжить канал «Рада»

Підготовча депутатська група з підготовки до першої сесії Верховної  Ради восьмого скликання визначилася, що телеканал «Рада» продовжуватиме транслювати засідання нового парламенту. Про це під час брифінгу сьогодні, 20 листопада, заявив народний депутат від «Батьківщини» Сергій Соболєв, повідомляє «Укрінформ».

«Члени групи визначилися з порядком висвітлення роботи Верховної Ради восьмого скликання. Відповідний проект постанови відповідає практично один в один тим проектам, які до цього ухвалювалися, тобто залишається трансляція з висвітленням відповідним роботи Верховної Ради», – сказав пан Соболєв.

Нагадаємо, що супутниковий парламентський телеканал «Рада» було створено в 1998 році для висвітлення діяльності Верховної Ради. Канал присутній в усіх кабельних мережах, оскільки входить до універсальної програмної послуги.

Цього року на висвітлення діяльності Верховної Ради України через засоби телебачення і радіомовлення (зокрема, телеканал «Рада») та фінансову підтримку видання газети «Голос України» і журналу «Віче» з державного бюджету було передбачено 26 млн 342,1 тис. грн, восени видатки збільшили ще на 3 млн 600 тис. грн.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *