Колишні суперники Ар’єв і Третьяков перемогли в одномандатних виборчих округах на Святошині та Борщагівці в Києві

За даними підрахунку 100% протоколів, оприлюдненими на сайті Центральної виборчої комісії, народний депутат, засновник і колишній керівник продакшн-студії «Закрита зона»Володимир Арєв переміг на виборах в одномандатному виборчому окрузі № 218 у Києві (частина Святошинського та частина Оболонського районів).

Пан Ар’єв ішов на вибори від партії «Блок Петра Порошенка».

За Володимира Ар’єва віддали свої голоси 63,46% виборців. На другому місці – самовисуванка Ольга Веремеєнко (9,39%), на третьому – Олексій Бевзюк від Радикальної партії Олега Ляшка (6,09%).

Нагадаємо, на парламентських виборах у 2012 році Володимир Ар’єв, який висувався від ВО «Батьківщина», переміг у цьому окрузі самовисуванця Олександра Третьякова – колишнього співвласника медіахолдингу «Главред-медіа».

На парламентські вибори-2014 Олександр Третьяков пішов від «Блоку Петра Порошенка» в сусідньому одномандатному виборчому окрузі № 219 (частина Святошинського району – житловий масив Борщагівка).

За даними підрахунку 100% протоколів, оприлюдненими на сайті Центральної виборчої комісії, пан Третьяков переміг – за нього віддали свої голоси 44,91% виборців. На другому місці – Володимир Бондаренко від «Батьківщини» (28,11%), який був народним депутатом від цього округу, на третьому – самовисуванець Микола Грабар (5,76%).

«Вибори та ЗМІ»

фото – www.kaniv.net

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *