На Кіровоградщині кандидат у нардепи видав 231 людині журналістські посвідчення

У Кіровоградській області штаб кандидата у нардепи по виборчому округу №100 Миколи Онула забезпечив журналістськими посвідченнями від ТОВ «Центрмедіаком» 231 людину, щоб мати спостерігачів на дільницях. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на дружину депутата Ларису Онул.

«Як повідомляє регіональний кореспондент ІМІ, це публічно підтвердила на прес-конференції дружина кандидата – самовисуванець по виборчому округу №99 Лариса Онул», – зазначає ІМІ.

Нагадаємо, 26 жовтня, в день позачергових парламентських виборів, біля кіровоградського Дендропарку було зафіксовано 15 автобусів, переповнених людьми, які називали себе спостерігачами та журналістами порталу «Акула».

Як зазначає сайт «Повінь», портал «Акула» належить кандидатам у народні депутати Миколі та Ларисі Онулам.

За словами представників штабів Миколи та Лариси Онул, ці люди – офіційні спостерігачі та журналісти, що мають відповідні посвідчення. Про це пише видання «Перевесло».

26 жовтня представник штабу Лариси Онул Юрій Ткаченко повідомив, що в автобусах на територію 100-го округу відправились 223 спостерігача, а також журналісти, що мають посвідчення ТОВ «Центрмедіаком».

Представник руху «Чесно» наголосила, що ніяке ТОВ не має права видавати посвідчення медійникам.

Як повідомила громадська мережа «Опора», ці люди перешкоджали її представникам у відеозйомці.

«Вибори та ЗМІ»

Фото creditpodzalog.com.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *