У Кіровограді на журналіста напали під час зустрічі кандидата з виборцями (ВІДЕО)

19 жовтня у Кіровограді на журналіста інтернет-ресурсу «Гречка» Валерія Лебідя під час зйомки зустрічі кандидата, лідера Опозиційного блоку Сергія Ларіна з виборцями напав невідомий. Про цеповідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Інцидент стався в приміщенні Кіровоградській обласній філармонії, де проходила зустріч з кандидатом.

За словами Валерія Лебідя, під час виконання ним професійних обов’язків до нього наблизився невідомий, який заламав йому руку і повалив на землю.

При цьому був присутній заступник начальника Управляння МВС в Кіровоградській областіДмитро Селезньов, який розбороняв іншу сутичку. Після інциденту до місця події підійшли міліціонери і вивели нападника з зали. Журналіст написав заяву про напад.

ІМІ стверджує, що наразі особу нападника не встановлено. Проте постраждалий припускає, що це може бути представник охорони заходу. Журналіст заявив, що не отримав суттєвих травм, техніка також не постраждала. Інцидент зафіксовано на відео.

Нагадаємо, 10 жовтня прихильники кандидата по округу №62 (Житомир) Юрія Бобра заблокуваливхід до житомирської ОДТРК, що знаходиться на вулиці Театральній, і не пропускали журналістів до їх робочих місць.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *