Вікторія Сюмар: Нацрада не хоче порахувати кількість політичної джинси

Кандидат в народні депутати від «Народного фронту» Вікторія Сюмар вважає, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не виконує свої функції у виборчий період, а саме не рахує кількість політичної джинси. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook. За її словами, без зміни принципів формування Нацради цей орган буде і далі виконувати конкретні замовлення і не зважати на свої прямі функції – стежити за виконанням телеканалами законів та забезпечувати присутність українських ЗМІ в світовому інформаційному просторі.

«Добре, що Нацрада займається підрахунком часу телереклами, офіційно проплаченої з виборчого фонду. Ну, хоч чимось займається. Але погано те, що Нацрада, ну, зовсім не хоче не те що порахувати, а бодай щось сказати, про кількість політичної “джинси” в телевізорі. А це вже пряма політично-медійна корупція. Без зміни принципів формування Нацради цей орган буде і далі виконувати конкретні замовлення і не зважати на свої прямі функції – стежити за виконанням телеканалами законів та забезпечувати присутність українських ЗМІ в світовому інформаційному просторі. Бо про це новин від Нацради немає», – зазначила екс-заступник РНБО України.

Нагадаємо, Вікторія Сюмар – у першій десятці виборчого списку «Народного фронту».

Як писав сайт «Вибори та ЗМІ», Національна рада зафіксувала порушення порушення виборчого законодавства в роботі телерадіоорганізацій.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *