Дмитро Гордон балотується в нардепи як кандидат-самовисуванець

Головний редактор видання «Бульвар Гордона» і депутат Київради Дмитро Гордон зареєстрований кандидатом в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №220, висунутий шляхом само висування. до Верховної Ради. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Вирішив йти до Верховної Ради як незалежний мажоритарний кандидат-самовисуванець від Подільського району Києва. Чотири місяці тому, перемігши на Подолі на виборах до Київради, я ще сумнівався, чи правильно вчинив, йдучи у владу, бо всі попередні роки на вмовляння друзів відповідав категорично: “Ніколи”. Але, мабуть, правду кажуть: “Ніколи не говори ніколи!”. Змінилося в країні багато чого: і ситуація, і атмосфера, та й Україна вже не та, в тому числі геополітично. При Януковичі я б ніколи нікуди не пішов, розуміючи, що нікуди б і не допустили, а зараз настав час рішучих і чесних людей, рішучих і чесних кроків і дій. За чотири місяці роботи в Київраді я зробив для Подолу і для рідного міста набагато більше, ніж міг навіть припустити, і відчуваю величезне задоволення від усього, що вдалося. Але оскільки відчуваю відповідальність не тільки за Поділ, не тільки за Київ, але й за країну, яку люблю і в якій хочу жити, йду в парламент, де буду мати набагато більше повноважень, і де мій голос – голос людини, яка ніколи ні перед ким не прогинатися і ні під кого не лягала, буде набагато гучніший. Програвати я не звик, до того ж гріє величезна підтримка подолян. Відповідно до проведеного соцопитування, я випереджаю конкурентів з великою перевагою, але спокушатися не варто: я добре пам’ятаю, як влада відчайдушно боролася зі мною на виборах до Київради, і тільки завдяки подолянам їхні голоси вдалося відстояти. Я ніколи не забуду, як і молоді, і літні люди в виснажливу спеку стояли по чотири години в чергах на попередніх виборах, щоб віддати за мене свій голос, я не забуду, як дві жінки під 80 років, одна після інфаркту, а інша з розпухлими синіми ногами, підійшли до мене і сказали: “Дімочка, думали, що помремо, але вистояли до кінця і проголосували за вас. Тільки тепер не підведіть”. Я не підведу ні вас, ні тих, хто повірить мені знову. Разом ми переможемо!», – написав Гордон.

Раніше про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Світлана Заліщук, Тетяна Чорновол, Вікторія Сюмар, Ірина Фриз, Ольга Червакова, Вадим Денисенко, Віталій Чепінога, Ганна Гопко, Єгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена Білозерська, Наталя Соколенко, Микола Княжицький та Сергій Висоцький, Дмитро Добродомов. Журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій Мочанов. А також власники і колишні власники медіа Вадим Рабинович, Валерій Хорошковський, Світлана Фабрикант, члени Нацради Григорій Шверк і Владислав Севрюков.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *