Дмитро Добродомов йде на вибори до парламенту як самовисуванець у 115-му окрузі на Львівщині

Генеральний директор медіахолдингу ZIK, автор та ведучий програми журналістських розслідувань «Народний контроль» телеканалу ZIK Дмитро Добродомов йде на парламентські вибори у 115-му виборчому окрузі (Сихівський район Львова) як самовисуванець. Відповідні документи подано на реєстрацію до ЦВК. Про це Дмитро Добродомов повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Щойно подав документи у ЦВК – іду на рідний 115-ий округ (Сихівський) як самовисуванець. Приємно здивувало, що процедура подання документів тривала всього 5 хвилин. Побажайте мені перемоги!», – написав Добродомов.

Нагадаємо, на виборах до ВРУ 2012 року Дмитро Добродомов кандидував у цьому ж окрузі №115 (центр – Сихівський район Львова) у підсумку не значно поступившись кандидату від ВО «Батьківщина» Михайлові Хмелеві.

За Дмитра Добродомова віддали понад 32% голосів (34 537 виборців). І це враховуючи те, що за плечима пана Хміля стояв бренд «Об’єднаної опозиції».

Варто зауважити, що на нинішніх парламентські вибори Михайло Хміль йде за списком партії «Народний фронт» під №42.

Як пише ІА ZIK, Львівський обласний штаб Блоку Петра Порошенка не висуває жодного кандидата у 115-му виборчому окрузі, де балотується Добродомов, «аби підтримати журналіста». Також за інформацією ZIK, Радикальна Партія Олега Ляшка «вирішила підтримати кандидата по 115-му мажоритарному виборчому окрузі, самовисуванця Дмитра Добродомова та не конкуруватиме з ним у даному окрузі».

Раніше про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Світлана Заліщук, Тетяна Чорновол, Вікторія Сюмар, Ірина Фриз, Ольга Червакова, Вадим Денисенко, Віталій Чепінога, Ганна Гопко, Єгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена Білозерська, Наталя Соколенко, Микола Княжицький та Сергій Висоцький. А також власники і колишні власники медіа Вадим Рабинович, Валерій Хорошковський, Світлана Фабрикант, члени Нацради Григорій Шверк і Владислав Севрюков.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Зараз тренд журналістів балотуватись до Верховної Ради. Але я не розумію, чому до цього тренду долучився журналістський імпотент Добродомов, він що хоче зганьбити львів’ян?

  • Нашо він взагалі до влади преться???Дід НКВДист людей катував внучок шо теж хоче?

  • Від Удару невийшло! Тепер самовисуванець….! І хоче в парламент і всьо!Непортібно йому цього!

  • НКВД
    знищувало все українське.Добродомов знищує також все українське,виникає
    питання.

  • Добродомов і політика речі несумісні на мою думку! Якщо
    він продався ще під час майдану Янику, то що від нього можна очікувати!

  • Добродомов вже почав витрачати гроші на кампанію. Скільки часу

    брав хабарі за прикривання олігархів. Напевно, як прийде до влади

    одразу стане тушкою. Майдан для чого стояв!

  • Справді, добродомов не є представником львівської громади, взявши перший раз гроші від
    олігархів, він назавжди поховав себе у політиці.

  • Добродомов вже не раз заявляв, що хоче розвивати атеїстичний рух у Львові, тільки коли вибори, то він одразу щебече, що вірить в Бога.

  • Добродомов має розказати чому канал ЗІК зареєстрований на Кіпрі, за адресою, де також зареєстровані компанії повязанні, із людьми Януковича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *