Микола Княжицький – 34-й, а журналіст Сергій Висоцький – 44-й у списку «Народного фронту»

Співзасновник «Еспресо.ТV», народний депутат, член Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Княжицький – 34-й у списку політичної партії «Народний фронт», а журналіст Сергій Висоцький – 44-й. Про це пан Княжицький написав на своїй сторінці у Facebook.

«Три журналісти Еспресо беруть участь у виборах за партийними списками. Наш головний редактор Вадим Денисенко- 45-й списку Порошенка. Теж 45-й, але у Народному фронті Сергій Висоцький і ваш покірний слуга теж у Народному Фронті на 34-місці. Щиро кажучи,найвищі шанси стати депутатом у Vadym Denysenko. Така на сьогодні соціологія. Хоча ми з Sergey Vysotsky віримо у перемогу команди, яка нам довіряє. Попри це Espreso.tv Еспресо Телеканал і надалі залишатиметься об’єктивним проукраїнським медіа і говоритиме правду про всіх суб’єктів виборчого процессу», – написав Княжицький.

Раніше про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Світлана Заліщук, Тетяна Чорновол, Вікторія Сюмар, Ірина Фриз, Ольга Червакова, Вадим Денисенко, Віталій Чепінога, Ганна Гопко, Єгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена Білозерська.

Також є інформація, що партія «Опозиційний блок» має намір включити до першої десятки партійного виборчого списку президента Всеукраїнського єврейського конгресу, власника радіо «Рабинович ФМ» та телеканалу «Рабинович TV» Вадима Рабиновича, власника холдингу «Мультимедіа інвест-груп» Ігоря Гужву. Пізніше пан Гужва спростував цю інформацію.

«ЗМІ та вибори»

Фото з Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *