Держкомтелерадіо під час виборів моніторитиме інтернет, державні ТРО та друковані ЗМІ – Наливайко

Держкомтелерадіо під час виборчої кампанії проводитиме моніторинг інтернету, державних телерадіокомпаній та друкованих ЗМІ. Про це сказав голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко 15 вересня під час прес-конференції в «Укрінформі».

«Хочу зазначити, що цього року ми звернулися за допомогою до наших колег із громадських організацій, НСЖУ, НМПУ. Саме їх регіональні структури будуть нам допомагати, щоб не було прикладів псевдовидань, про які говорив Микола Томенко», – зауважив Наливайко.

Крім цього напряму роботи, Комітет у співпраці з громадськими організаціями, зокрема з Інститутом медіа права, напрацював методологічні рекомендації для ЗМІ, зазначив Олег Наливайко.

Третій напрям роботи Комітету – це інформування громадськості щодо рівних можливостей доступу до ЗМІ, зокрема за допомогою офіційного сайту. «Із завтрашнього дня почне працювати гаряча лінія Держкомтелерадіо, і на скільки мені відомо найближчими днями розпочинає роботу і гаряча лінія НСЖУ та НМПУ. Ми будемо негайно реагувати на всі нагальні питання, про які повідомлятимуть на ці лінії. Головна відмінність на цих виборчих перегонах – це те, що ми хочемо виступити єдиною командою з журналістськими спілками. Спільно моніторити і спільно реагувати», – сказав Наливайко.

 «Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *