«Опозиційний блок» має намір включити до свого списку Ігоря Гужву та Вадима Рабиновича

Партія «Опозиційний блок» має намір включити до першої десятки партійного виборчого списку президента Всеукраїнського єврейського конгресу, власника радіо «Рабинович ФМ» та телеканалу «Рабинович TV» Вадима Рабиновича, власника холдингу «Мультимедіа інвест-груп» Ігоря Гужву, голову виконавчого комітету Партії розвитку України Сергія Ларіна, керівника партії «Україна – вперед!» Наталію Королевську на позачергових виборах Верховної Ради. Про це йдеться на сайті «Українські новини».

Про це «Українським новинам» повідомив інформоване джерело в кулуарах форуму «Мир. Стабільність. Відродження» партії «Опозиційний блок», який відбувався 14 вересня.

Співрозмовник не уточнив, які саме місця в десятці займуть зазначені п’ять політиків і хто, крім них, увійде до топ-10 «Опозиційного блоку». Він підкреслив, що на форумі визначається формат участі «Опозиційного блоку» на позачергових виборах Ради, а партійний виборчий список буде остаточно затверджено пізніше на з’їзді партії.

Як писала «Телекритика», Ігоря Гужву затримали по 12:30 13 вересня біля будівлі «Мистецького Арсеналу». Там представники «Вестей» влаштували мітинг на підтримку видання.

Нагадаємо, позачергові парламентські вибори пройдуть 26 жовтня.

Чумак Вікторія, «Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *