«1+1» випустить тригодинний спецвипуск ТСН про інавгурацію Президента із включенням зі Слов’янська

У суботу 7 червня, на телеканалі «1+1» вийде спецвипуск ТСН, присвячений церемонії інавгурації п’ятого Президента незалежної України Петра Порошенка. Ведуча у студії – Наталія Мосейчук. Спецвипуск почнеться о 9:15 і триватиме три години. Про це повідомляє прес-служба каналу.

«ТСН розповість і покаже всі подробиці церемонії у форматі прямої трансляції, а також порівняє цю подію з попередніми інавгураціями Президента України», – йдеться в повідомленні.

Протягом ефіру буде кілька прямих включень з Євромайдану. Біля барикад ведучий «1+1» Руслан Сенічкін, який був учасником Євромайдану, спілкуватиметься з людьми, які нагадають про загиблих і дадуть свої напуття новому Президенту.

Також на зв’язок з Наталією Мосейчук вийдуть кореспонденти з інших міст України, і громадяни через ефір ТСН зможуть висловити свої вимоги до Петра Порошенка.

«1+1» обіцяє включення з гарячої точки України – зі Слов’янська. Учасники АТО розкажуть про поточний стан справ і зможуть озвучити свої пропозиції з приводу рішень, які вони чекають від нового Верховного головнокомандувача.

Як писала «Телекритика», трансляцію церемонії інавгурації вестимуть також Перший національний, «Рада»«Інтер», 5 канал, «Україна»ICTV.

Нагадаємо, урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди складання присяги Президентом України українському народові відбудеться о 10:00.

Церемонія представлення командувачів видами Збройних Сил України та підняття Прапора Президента України розпочнеться об 11.00 на Софійській площі.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *