Луценко, Андрейко, Назарова, Матузко та Гордон проходять до Київради – офіційні дані

До Київської міської ради проходять активіст і журналіст Ігор Луценко, PR-директор 5-го каналу Олена Матузко, гендиректор і співвласник телерадіокомпанії «Люкс» (радіо «Люкс ФМ», телеканал «24» і «Радіо 24») Роман Андрейко, телеведуча Рена Назарова та телеведучий, головний редактор і видавець газети “Бульвар Гордона” Дмитро Гордон. Про це стало відомо після оприлюднення офіційних результатів виборів до Київради у газеті Хрещатик.

Ігор Луценко є третім у списку від партії «Батьківщина», Олена Матузко та Рена Назарова проходять за списками партії УДАР. Від партії Віталія Кличка також проходить директор ООО «Кіномедія» Олесь Маляревич. Дмитро Гордон – безпартійний самовисуванець по 38-му округу та Роман Андрейко від об’єднання Андрія Садового «Самопоміч» також проходять до Київської міської ради.

Ведучий каналу ICTV Андрій Ковальський – 53й у списку партії «Батьківщина» та головний редактор «Історичної правди» і ведучий однойменного проекту на каналі ZIK Вахтанг Кіпіані від партії “Нове життя” до Київради не потрапили.

Згідно з офіційними даними, «УДАР» отримав у Київраді 30 мандатів і ще 43 мандати за мажоритаркою, Радикальна партія Олега Ляшка – 7, ВО «Свобода» та партія «Самопоміч» – по 5 мандатів, «Нове життя» , «Громадянська позиція»  та ВО «Батьківщина» – по 3, «Єдність»  та «Демократичний альянс»  – по 2 мандати, самовисуванці – 9.

фото – doba.pp.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *