На дільницю в Києві прийшли 10 осіб з журналістськими посвідченнями від однієї організації

Близько 10 осіб з бейджами «Преса» від однієї організації зайшли до приміщення дільниці № 469 по вул. Петра Запорожця, 26. Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

Аби уникнути можливих неправомірних дій з боку зазначених осіб, голова ДВК № 469 звернувся до них з проханням покинути дільницю. Громадяни без суперечок вийшли на вулицю.

На місце події прибуло керівництво райуправління та слідчо-оперативна група. Офіційних заяв щодо порушень громадського порядку або виборчого законодавства України не надійшло. «Вибори і ЗМІ» намагається з’ясувати подробиці інциденту.

Нагадаємо, відповідно до п. 9 ст. 28 Закону України «Про вибори Президента України» На засіданнях виборчої комісії, у тому числі при підрахунку голосів та встановленні результатів голосування, на виборчій дільниці в день виборів чи в день повторного голосування у приміщенні, де проводиться голосування, мають право бути присутніми без дозволу чи запрошення відповідної комісії серед інших і представники засобів масової інформації (не більше двох осіб від одного засобу масової інформації).

фото – nmpu.org.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *